PIZZA TALIA ORIGINAL WAREGEM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2395 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Talia Original Waregem. Meer weten? Ontdek meer

5 okt 2022 om 22:04 Prima
4 okt 2022 om 18:29 Pizza met zalm besteld. Eerlijk gezegd minder dan de andere pizza's. Ik had ook bbqsaus besteld, maar niet gekregen. Bezorging was wel zeer snel en vriendelijke koerier!
2 okt 2022 om 10:43 2h wachten voor pizza.... volle 2 uur ...
1 okt 2022 om 21:37 Toch wel uur nalf zeker moeten wachten toch nog een goe weekend xxx
1 okt 2022 om 7:05 1u30 moeten wachten op levering (die lauw was) ipv de vooropgestelde 28min. Na 1u15 min telefonisch contact gehad en blijkt dat ze standaard 28min zetten. Hadden ze er meteen opgezet dat het 1u30 zou duren wisten we tenminste waar we aan toe waren.
27 sep 2022 om 23:48 Sausen vergeten bij chickenwings
27 sep 2022 om 8:07 Licht zoete pizza bodem, minst goede die ik ooit at. Eerste maar helaas ook laatste keer. Dit is geen pizza maar een soort koek met beleg. Heel teleurstellend.
19 sep 2022 om 9:07 Schaapje vlees als gehakt en heel de namiddag buikpijn zeer slechte Pizza s en voor gerechten
19 sep 2022 om 5:40 Szybko i smacznie
16 sep 2022 om 19:34 Altijd dik in orde
13 sep 2022 om 14:01 Perfect in orde! Het eten was zeer warm en lekker, aanrader!
11 sep 2022 om 18:35 Lekkere pizza. Vlotte bediening. Deze was nog goed warm, Niets op aan te merken. Wij hadden een XXL pizza. We hebben er met 2 volwassenen & 1 kind kunnen van eten.